Anyone having problems posting pictures today?

#1 by Eivind Mork , Sat Jun 04, 2016 11:09 am

The dialogs seems broken. I see the keys for the localized strings. I can upload, but I can not insert the picture as the only button for the insert dialog is "close". Is it just me, or did the developers have a bad deployment on Friday?



 
Eivind Mork
Posts: 1.255
Points: 3.560
Date registered 10.12.2015
ThankYou 136


RE: Anyone having problems posting pictures today?

#2 by Hugh Thompson Scott ( deleted ) , Sat Jun 04, 2016 11:12 am

I've just put a photo up a few minutes ago Elvind, it went through okay.



Eivind Mork likes this
Hugh Thompson Scott

RE: Anyone having problems posting pictures today?

#3 by Vidar Olavesen , Sat Jun 04, 2016 12:38 pm

Seems something has changed. Did you see my Elvis and Laurel & Hardy pictures? They were inserted with the File:name.jpg link. I see them, but they are on my PC, so could be showing them from my hard drive


 
Vidar Olavesen
Posts: 3.397
Points: 8.310
Date registered 08.02.2015
ThankYou 219


RE: Anyone having problems posting pictures today?

#4 by Eivind Mork , Sat Jun 04, 2016 12:39 pm

That is very strange. I still can't post pictures. I must have insulted the software ;-)

If I could post pictures I would have posted a screen shot :-) The upload button has the text "{[upload_submit]}". It works to upload, but I can't insert the picture. I get the overlay box, but it is empty except for a "Close" button.



 
Eivind Mork
Posts: 1.255
Points: 3.560
Date registered 10.12.2015
ThankYou 136


RE: Anyone having problems posting pictures today?

#5 by Vidar Olavesen , Sat Jun 04, 2016 12:42 pm

On computer or smart phone?


 
Vidar Olavesen
Posts: 3.397
Points: 8.310
Date registered 08.02.2015
ThankYou 219


RE: Anyone having problems posting pictures today?

#6 by Eivind Mork , Sat Jun 04, 2016 12:42 pm

Both



 
Eivind Mork
Posts: 1.255
Points: 3.560
Date registered 10.12.2015
ThankYou 136


RE: Anyone having problems posting pictures today?

#7 by Vidar Olavesen , Sat Jun 04, 2016 12:45 pm

Testing picture upload
AC Foregin Legion Part 1.jpg - Bild entfernt (keine Rechte)


 
Vidar Olavesen
Posts: 3.397
Points: 8.310
Date registered 08.02.2015
ThankYou 219


RE: Anyone having problems posting pictures today?

#8 by Vidar Olavesen , Sat Jun 04, 2016 12:47 pm

Here I chose the file, clicked that Submit_Upload button, got the list (only one in this, but I saw it yesterday with many) and click on the name of the file. It should give results

It did for me, if you can see the Foreign Legion Abbott and Costello picture in last post


 
Vidar Olavesen
Posts: 3.397
Points: 8.310
Date registered 08.02.2015
ThankYou 219


RE: Anyone having problems posting pictures today?

#9 by Eivind Mork , Sat Jun 04, 2016 12:47 pm

Since I can't upload images here, here are three screenshots uploaded to an other server:
http://postimg.org/image/b3sta044r/
http://postimg.org/image/7nj8k8b8r/
http://postimg.org/image/rrzxn7ysr/


Attached pictures:
No rights to view attachments. Only file names are shown. Register now!
 image_upload1.png 

 
Eivind Mork
Posts: 1.255
Points: 3.560
Date registered 10.12.2015
ThankYou 136


RE: Anyone having problems posting pictures today?

#10 by Eivind Mork , Sat Jun 04, 2016 12:48 pm

oh, I see now from my last post that if I just upload them and not manually insert them into the post so that they end up as attachments it works!



 
Eivind Mork
Posts: 1.255
Points: 3.560
Date registered 10.12.2015
ThankYou 136


   

Thought this is a little expensive
Film Cement

disconnected Reel-Chat Members online 3
Xobor Create your own Forum with Xobor